De Milliano, keurslager

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Verstand van lekker eten

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Passie voor het slagersvak
Historie

Historie

Grootvader Emile de Milliano startte samen met zijn vrouw Louise begin 1910 zijn runderslagerij aan de Mr. Hennequinstraat in Oostburg.

Tips van uw Keurslager

Tips van uw Keurslager

Benieuwd naar de gouden regels voor het bakken van vlees en de beste tips voor het stoven? Klik dan snel hieronder. 

Een kijkje achter de schermen

De Milliano, keurslager

Markt 16
4501CK Oostburg
0117440550
0117440551

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 12:30
13:30 - 18:00
woensdag 08:00 - 12:30
13:30 - 18:00
donderdag 08:00 - 12:30
13:30 - 18:00
vrijdag 08:00 - 12:30
13:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 12:30
13:30 - 16:00
zondag Gesloten